6 reacties

 1. Hilhorst
  ·

  Hoe zijn de regels voor de blauwe kaart? Gelden deze ook voor de nacht? Wat zijn de tijden?

  Beantwoorden
 2. Robert Bakker
  ·

  We zijn inmiddels 2 jaar verder. En vanochtend kreeg mijn vrouw ook zo’n boete van 90 euro (en intussen 9 euro administratiekosten..). Kunnen de geachte kamerleden eens vertellen hoe het nu staat met die fundamentele herijking van het boetegebouw? Of neemt u ons tóch in de maling?

  Beantwoorden
  1. cor
   ·

   Hai Robert, ik had het vanmorgen in de blauwe zone. De kaart lag zoals altijd bij de handrem met de juiste tijd even voor 12, maar toch een bekeuring gekregen. Kortom men loopt erop om je te bekeuren om de gemeente kas te vullen, kortom Roverheid. En er is geen enkele partij in de kamer die hier wat tegen gaat doen. Zijn de zelfde zakkenvullers.

   Beantwoorden
 3. Monique
  ·

  Ook ik ben vandaag beloond met een boete van 99 euro voor een half uurtje boodschappen doen in een blauwe zone. Absurd, belachelijk, hoge boete van 90 euro plus een idioot bedrag van 9 euro administratie kosten! De helft van dit bedrag zou ik nog kunnen begrijpen, maar dit voelt zo slecht! Ik voel me beroofd!
  Dat kan toch nooit de bedoeling zijn van het blauwe zone parkeerbeleid pffffffffffff. Doe er eens iets aan!

  Beantwoorden
 4. steven
  ·

  Ik had er ook 1 vandaag, blauwe kaartje op de grond gegeleden bij herparkeren 99 euro, 30 – euro begrijpaar, maar 99 euro! Het maakt me boos en zorgt ervoor dat ik nog verder van autoriteit sta. Indien ik niet betaal komt er een ‘gerechts’ deurwaarder naar mijn deur, enkel slikken bah.

  Willen jullie wel even op eigen krachten, liefde een participatiesamenleving bouwen? Ongelooflijk die filosofie … Voor een land dat je zoveel laat betalen .. Wil je toch niets meer vrijwillig doen?

  Beantwoorden
 5. Boa
  ·

  Ik ben wel erg blij met al deze reacties. Het bedrag doet precies waarom het zo hoog is. Als het vb de helft zou zijn zouden mensen het niet tegenhouden nog eens te gaan doen. Met dit bedrag duidelijk wel. Dus blijf klagen en laat zien dat het werkt.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *