2 reacties

 1. Peter
  ·

  Discriminatie jegens Nederlanders in eigen land! Er is geen regering / leiding meer over het land. Het gaat alleen maar om bedrijven en werkgevers. Arbeiders zoals wij tellen niet meer mee! Wij worden als scheefwoners aangemerkt, omdat we kunnen kopen, echter de bank en diverse hypotheek verstrekkers geven geen hypotheek omdat we te oud zijn. In de zorgsector werken wat slecht gaat, er geen huizen zijn gerelateerd aan ons loon dus rond de 120.000€. Ik ben mede door de werkgever in de problemen gekomen, heb een arbeidshandicap opgelopen, waardoor ik gedwongen werd verderop te werken. We zijn de afgelopen jaren flink op kosten gejaagd door de afgelopen kabinetten.
  Op de weg in het verkeer worden we bijna dagelijks met de dood bedreigd, door aso gekleed. Als wij als arbeiders ons boos uitten naar ministers krijgen we de politie aan de deur. Nee wij hebben ons nog niet schuldig gemaakt hieraan maar dit aso beleid hakt er in hoor! De wao, ww, arbeidshandicap, ouderenzorg etc jaja het kost veel geld maar weleens gedacht aan hoeveel mensen op straat komen door al deze afbraak en langer thuis wonen dat deed men al hoor het is gewoon uitbuiting en bedrog wat straks meer geld kost dan wat het heeft gekost. En dan?
  Overvallen, agressie in het verkeer, ouderen overvallen is het resultaat van jullie beleid nu?

  Beantwoorden
 2. Robert de Bruin
  ·

  Mijn vraag was waarom mensen die niet in Nederland wonen, geen Nederlandse nationaliteit hebben wel een uitkering krijgen, terwijl ik doordat ik een lage bkr notering heb niet eens kan verhuizen. Nu vraag ik me daarbij ook af hoe mensen die gewoon niet werken wel in dikke BMW of Audi en nog erger een dikke Mercedes kunnen rijden. Ik kan er zoiezo al een heleboel opnoemen, maar wat ik helemaal idioot vind is dat de Nederlanders gewoon in de steek gelaten worden door de overheid. Ik zou hier graag een antwoord op willen en desnoods een uitkering zodat ik ook lekker in Marokko op me reet kan gaan zitten en geld vangen. Dus een antwoord op deze vragen zou me een stuk geruster maken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *