1 reactie

 1. Irene
  ·

  Vanaf 2013 heb ik GREENKIDS in het leven geroepen. Een kleine organisatie om voedseleducatie te verspreiden. Precies dat wat jij Sjaak omschrijft, om uit te leggen, spelenderwijs en ervaringsgericht, aan basisschool publiek en ook voortgezet publiek wat voeding betekent:
  Hoe bewust Eet en Drink jij?;
  Wat is goede voeding en waarom?;
  Hoe maak je het?;
  Waar komt het vandaan?;
  Waar en hoe groeit en bloeit het? Etc..
  En het ervaringsgericht leren is het lezen, maken en uitvoeren van recepten, proeven, ruiken, snijden, schoonmaken etcetc…

  Iedereen enthousiast, opdrachtgevers, kids, ouders, leerkrachten. Echter is er altijd te weinig geld. Ik heb zoveel mensen die met mij mee willen doen, in dienst, willen samenwerken echter kan ik ze niet meenemen in mijn mooie bedrijf(je)! Er zijn opdrachten echter is er bij de opdrachtgevers geen geld of weinig geld en ik houd het niet meer vol, ook al ligt hier mijn passie en mijn missie. Een cursus betekent lesgeven, inkopen, recepten schrijven, ingrediënten zoeken en bewaren, administratie, kortom een hele organisatie.
  Mijn dringende vraag is aansluitend op jouw vraag om nu eindelijk hier eens prioriteit aan te geven. Dus dit betekent geld te investeren, om het doel van structurele ervaringsgericht voedingseducatie mogelijk te maken op basis- en voortgezet onderwijs! Green Greet, Irene

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *