Nederland Slibt Dicht

nederland
Vraag aan het CDA, D66, de SP en de VVD (6 januari 2018, kamerlid Buma, kamerlid Pechtold, kamerlid van Dijk en kamerlid Dijkhoff)
De laatste cijfers van het CBS bevestigen het weer. Europa verhuist massaal naar Nederland. Hartstikke gezellig, maar 1 probleem: Nederland is heel klein. Was u misschien al opgevallen. Zuid-Europeanen zijn het meest prevalent. Resultaat: extreme verdrukking op de huizenmarkt, in de collegezalen en het openbaar vervoer. Daarnaast wordt er overal alleen maar Engels, Spaans, Italiaans en Arabisch gesproken. De huidige plannen van het kabinet: 200.000 woningen bijbouwen, terwijl volgens schattingen van het CBS de rest van Zuid-Europa de komende jaren ook nog leegstroomt en er nog eens 300.000 mensen hierheen komen. Conclusie: uw plannen zijn ondermaats en lossen het woningprobleem niet op, omdat Nederland de # 1 locatie is geworden voor de rest van Europa sinds de Brexit.
Vraag: Gaat u nou eens maatregelen nemen, en beter afspraken met andere landen maken zodat zij niet een groot deel van hun bevolking hier kunnen stationeren? Interesseert het u ├╝berhaupt dat er geen woningen zijn, want u lijkt gewoon niet in te zien hoe massaal Europeanen hierheen trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *