2 reacties

 1. Danny
  ·

  Ik vraag mij echt af waarom wij in Nederland een wet hanteren voor deurwaarders uit 1838 en dit nog nooit is aangepast. De deurwaarders maken de mensen kapot met hun gedreig om beslag te leggen op de inboedel. Wetende dat ze bijna overal beslag op mogen leggen door deze stomme wet. In andere landen hebben ze deze wet wel aangepast. Mijn vraag is waarom lopen wij in Nederland zo achter en mogen de deurwaarders gewoon hun gang gaan door mensen op deze manier kapot te maken.
  Deze wet is echt mensonterend. Doen jullie daar eens een keer wat aan voordat er nog meer mensen kapot worden gemaakt.

  Beantwoorden
 2. RvG
  ·

  Ik lees zojuist het artikel over de verouderde wet uit 1838 voor deurwaarders. En ben ruim 8 jaar ervaring deskundige. En wordt al die tijd al geterroriseerd door deurwaarders die zonder dat ik een rekening of informatie vooraf gehad heb beslag op mijn rekening en salaris leggen. Dit zonder dat ik hier enige invloed op heb gehad. En dat alleen omdat er bij PostNL al ruim 9,5 jaar de aan ons geadresseerde post verdwijnt. Ik weet ook dat zowel de Postwet en privé wet geen item voor deurwaarders en incasso bureaus is.
  Uit mijn ervaring weet ik dat men een systeem werkt dat het best vergelijkbaar is met de Inquisitie. Op het moment dat iemand bij een deurwaarder komt en mij zonder enig bewijs ergens van beschuldigd, ben ik schuldig. Dan moet het bewijs alleen nog rond gemaakt worden. Dit alles gebeurt met toestemming van de rechtbank en wordt door de rechter zonder problemen en bewijs bekrachtigd. De deurwaarder gaat bij mijn werkgever langs om beslag op mijn salaris laten leggen of legt beslag op mijn rekening. Als je er vervolgens achter wil komen wie er beslag legt op je rekening en waarom moet ik eerst naar de bank bellen en daarna de betreffende deurwaarder. Op een mail waar ik om uitleg en een kosten overzicht vraag, wordt normaal gesproken niet gereageerd. Voor de beschuldigde blijven er twee mogelijkheden over dat is betalen of zelfmoord, wat helaas te vaak gebeurd.
  Op dit moment houd de deurwaarder Flanderijn mijn salaris in zonder dat ik invloed op gehad heb. En Channock Case op mijn bankrekening zonder dat ik invloed op heb gehad of vooraf geïnformeerd ben.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *