4 reacties

 1. Leni
  ·

  Dat is het nu juist! Ze doen er niks aan, daarom wil ik dat de tweede kamer er van op de hoogte is en daar een onderzoek in gaan doen. Want het gebeurd wel degelijk! U kan mij naar de lokale corporatie en politiek sturen, maar die doen niets!

  Beantwoorden
 2. Kees
  ·

  In Den Helder gebeurt het idem dito. Te weining uitkering, omdat ik van een kamer af kom en krijg geen woning, omdat er beslag op mijn uitkering ligt. De locale sociale dienst wil mijn uitkering niet verhogen niet eerder dan dat ik een woning heb. Met andere woorden, blijf ik op straat rond zwerven.

  Beantwoorden
 3. karssen
  ·

  Moeder van drie kinderen en krijg geen woning door schuld van woningbouw. Jeugdzorg helpt niet en haalt alleen je kinderen op, waarom? Iedereen in Nederland heeft recht op een dak boven zijn hoofd. De tweede kamer moet zich schamen, dat door wooncorporaties gezinnen verwoest worden. Mensen drukken je in de schulden en dan moet je ook nog je gezin verliezen. Goede schuldsanerings systeem heeft Nederland, schandalig voor woorden en dan nog zeggen in de krant dat jeugdzorg over de vloer dan kun je niet uitgezet worden. Nou bij mij is dat dus wel het geval, nota bene met een baby van een jaar. Drie kinderen raken hun ouders kwijt door een wet die niet deugd. Iedereen heeft recht op woonruimte, zeker in een welvarend land als Nederland. Ik schaam me ervoor dat ik Hollander ben.

  Beantwoorden
 4. bert58
  ·

  Beste mensen, ik weet hoe jullie voelen. Hiervoor wonend bij zorginstantie zelfstandige woning van asvz mobile dordrecht gehuurd van woonbron, zonder reden op straat gezet. Het is ook wel zo dat woonbron en asvz met elkaar soms in de klins liggen en woonbron de instantie liever zien gaan dan komen, waar hun al enige tijd mee bezich zijn. Ik ben ongeveer vier maanden thuis/dakloos, ingeschreven bij woonpol van woonbron dordrecht all enige tijd. Toen ingeloot voor een woning in wielwijk, daarna soort vragenlijst, daarna uitnodiging intake gesprek. Toen de benodigde papieren ingeleverd. Na het lange wachten na weken niks gehoord te hebben, besloten om daar zelf langs te gaan. Toen eenmaal aangekomen daar, wisten ze nog niks daar. Na weken werd ik gebeld door een iemand van woonbron sociaal beheerder besloten dat hun geen woning gingen aanbieden aan mij. Toen vroeg ik om een verklaring die wilden hun niet geven en weet tot op de dag als vandaag steeds niet de reden van weigering. Ik ben geen overlast veroorzaker, geen huurschuld, nooit van arbeider gestolen, ook niet in aanraking politie. Gisteren zijn er weer twee mensen op straat gezet door de zelfde instantie, ook dakloos geworden.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *