1 reactie

 1. Miranda
  ·

  Geachte heer, mevrouw,

  Ik zie uw reactie op deze website en wil u graag helpen. In de Wet bescherming persoonsgegevens ligt vast dat de privacy van de mensen in Nederland beschermd moet worden. Dit betekent dat CZ geen informatie kan verstrekken aan mensen die geen verzekeringnemer zijn op een polis. Dat neemt niet weg dat wij uw zoon en u niet zouden kunnen helpen. Wanneer uw zoon een schriftelijk akkoord aan CZ geeft dat u zijn belangen behartigt, kunt u informatie over de premiebetaling van uw zoon krijgen. Om e.e.a. te bespreken, wil ik u vragen contact op te nemen onze afdeling Debiteurenbeheer, telefoonnummer (013) 594 99 36. De medewerkers van deze afdeling zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

  Met vragen over de behandeling van uw zoon, kan het CZ Zorgteam u wellicht helpen. De hulp van het Zorgteam bestaat uit: algemene informatie over wachtlijstbemiddeling en hulp bij het zoeken naar een zorgverlener. Inhoudelijke vragen over de behandeling kunnen onze medewerkers van het Zorgteam niet beantwoorden. Het CZ Zorgteam is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer (013) 594 91 10.

  CZ doet er alles aan om u en uw zoon te helpen binnen onze mogelijkheden. Ik wens u en uw zoon veel sterkte en hoop dat hij snel de behandeling krijgt die hij nodig heeft.

  Met vriendelijke groet,
  Miranda
  medewerker Webcare CZ

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *