3 reacties

 1. E. Arends
  ·

  Geachte politici, waarom wordt er niet beter naar de burgers geluisterd, deze mensen zijn toch door ons gekozen. De meerderheid van de Nederlanders willen geen ESM, willen geen Europa en willen geen Euro. Straks is alles ondertekend en niet meer terug te draaien. De politiek betaald door ons belastinggeld, beslist over ons belastinggeld terwijl de meerderheid dit niet wil. Het kan toch niet zo zijn dat een handjevol mensen die denken dat Europa net zo wordt als de VS dit voor ons beslissen. Ten eerste is de VS een heel ander verhaal en kun je dit nooit vergelijken met Europa, een paar Eurofielen willen dat wel graag, maar het is al twee keer eerder geprobeerd en ook fout gegaan. Maar ja, drie maal is scheepsrecht niet waar daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben.

  Beantwoorden
 2. Johan
  ·

  Politici (ik laat ‘geachte’ bewust weg.), leest u ooit wel eens wat er op dit forum besproken wordt? Bijzonder graag zou ik hier nu een reactie willen ontvangen van welke partij dan ook, zodat ik wellicht overtuigd zal kunnen worden dat deze site er niet voor niets is. Ik heb mijn vertrouwen in u al volledig verloren door het jarenlang uitstellen van een wijziging in de wet partner alimentatie. Vooruitschuiven van de discussie hier omtrent is alles wat er gebeurt. Al ruim 7 jaar ben ik als betalende partij slachtoffer van die achterhaalde wetgeving, nog 5 jaar zal ik hiermee worden gestraft. Criminelen zien een termijn van 12 jaar niet snel opgelegd. Een ander (waarschijnlijk simpeler) voorbeeld is de forum discussie alhier over de ontduiking van MotorRijtuigen Belasting (tevens APK verplichting enz.) door buitenlandse werknemers (door u heel handig houderschapsbelasting genoemd). Ook hier constateer ik ernstige rechtsongelijkheid. Oppassende burgers, bij u uiteraard bekend dankzij BSN en DigiD betalen zonder enige mogelijkheid tot ontwijking de MRB of riskeren een fikse naheffing. Vele (tien)duizenden buitenlandse werknemers rijden hier maar vrolijk, soms al jarenlang, rond met een auto op buitenlands kenteken. Volgens de wet mag dit maar maximaal twee weken. Het woord is aan u.

  Beantwoorden
 3. kees
  ·

  Democratie is schijn in Nederland zeker met de VVD. Deze partij heeft neigingen van dictaturen. Nu worden ze bang. Het volk gaat spreken. Referendums komen er aan. De opstand is onderweg.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *